Kontakti

 

Formulari i kontaktit me e-Mail

 

Nëpërmjet formularit tonë të kontaktit mund të na dërgoni një mesazh. Ju lutemi të plotësoni së paku të gjitha fushat të shënuara me yll ( * ) kështu mund të kontaktojmë me ju sa më shpejt.

 

E presim mesazhin tuaj!

 

 

Mbiemri, emri *
Rruga dhe nr. i shtëpisë
Kodi postar dhe qyteti/fshati
Shteti
E-mail-i *
Telefoni *
Mesazhi juaj